Afrodiziakální pánské parfémy Zerex nosem ženy. Fungují? – Recenze

Afrodiziakální pánské parfémy Zerex

​Vůně je už po století spojovaná s potěšením a požitkem. Stačí, když na chvíli zavřete oči a vybavíte si vůni čerstvé kávy, oblíbeného skořicovníku, právě rozkvetlých květů či vůni toho pohledného muže z MHD nebo té sexy ženy z páteční diskotéky, na niž nemůžete přestat myslet.

Ano, čich v našem životě hraje opravdu důležitou roli, a to především v interakci s opačným pohlavím. Určité části mozku, které ovlivňují naše sexuální chování i motivaci, totiž zpracovávají emocionální hodnoty právě z čichové stopy. Tu si v sobě nese každý člověk a u každého jednoho z nás je jedinečná, originální a nenapodobitelná. Stejně jako otisky prstů. 

Podle vůně si dokonce podvědomě vybíráme i naše partnery. To, jestli vám někdo noví nebo nevodí, vám prozradí, zda by vám to spolu fungovalo, nebo byste se raději měli poohlédnout jinde. I proto se klade mimořádný důraz na vůni a parfémy se těší čím dál větší oblibě nejen u žen, ale i u mužů. My jsme se tentokrát podívali na afrodiziakální parfémy pro muže Zerex, které podle slov výrobce dodají atraktivitu a přitažlivost každému muži. Fungují?


Afrodiziakální pánské parfémy Zerex zkušenosti

Co jsou afrodiziakální parfémy a jak fungují?

Afrodiziakální parfémy se skládají z afrodiziak, tedy látek, které vyvolávají sexuální vzrušení a touhu.  Jejich název je odvozen od jména bohyně lásky a plodnosti Afrodity. Afrodiziaka mohou stimulovat mysl vnitřní cestou, jako například nápoje či potraviny, nebo také prostřednictvím psychofyziologické stimulace čichu, hmatu, sluchu či zraku. Na trhu jsou afrodiziakální parfémy pro ženy, ale i pro muže.

Která afrodiziaka vám pomůžou svést ženské pohlaví? 

Afrodiziakální parfémy pro muže nejčastěji obsahují kořenité, dřevité, květinové či citrusové složky, které na ženy působí jako afrodiziakum.

  • Kořenité složky

Mezi kořenitými složkami se největší oblibě těší skořice, která zvyšuje průtok krve v pohlaví. Oblíbený je ale i hřebíček, který dokáže zahnat únavu či vyčerpání a nabudit.

  • Dřevité složky

Jedno z nejsilnějších přírodních afrodiziak je bezpochyby santálové dřevo. Tato vůně je velmi podobná vůni těla. I přes to, že není moc výrazná, opačnému pohlaví vysílá intenzivní erotický signál.

  • Květinové složky

Největšími afrodiziakálními účinky se může pochlubit růže, která na ženy působí doslova až hypnotizujícím účinkem. Velmi často se využívá i hyacint a fialka.

  • Citrusové složky

Slyšeli jste už někdy o tom, že pomeranče a mandarinky dokáží zvýšit hladinu oxytocinu, označovaného i za hormon lásky? Citrusové plody také působí jako povzbuzující a nabádají k aktivitě.


Recenze afrodiziakálních parfémů Zerex

Úlohou afrodiziakálních parfémů pro muže Zerex je dodat nositeli atraktivitu a mužnost a vzbudit zájem u ženského pohlaví. I proto jsme tři Zerex parfémy - Hunter, Gentleman a Sport testovali především z pohledu ženy a ženských čichových buněk. Kromě samotné vůně jsme se zaměřili i na složení parfémů a jejich výdrž.

Zkušenosti Afrodiziakální pánské parfémy Zerex

Video

Zerex Hunter zkušenosti
Zerex Hunter recenze
Zerex hunter recenze zkušenosti

Krabička parfému evokuje dřevo.

Zerex Hunter složení

Parfém je vyrobený v EU.

Jedničkou nejen v recenzi, ale i ve vůni, je pro mě jednoznačně Zerex Hunter, a to hned na první ovonění. Ze všech tří vůní mě okouzlil nejvíc.

Jde o energickou vůni pro dynamického chlapa, která je spojením dřevitých, kořenitých a citrusových složek. Z dřevitých složek má v parfému zastoupení santálové a olivové dřevo a také cedr.

Santálové dřevo je známé i jako léčivé afrodiziakum, které má kromě sexuální stimulace smyslů i protizánětlivé a dezinfekční účinky. Pro santálové dřevo je typická sladká omamná vůně, kterou se parfém Zerex Hunter vyznačuje.

Cedr se svým všestranným aroma je oblíbený díky svým afrodiziakálním, ale i terapeutickým účinkům, je hojně využíván v oblasti kosmetiky a parfumerie. Dodává sílu, jistotu a vytrvalost.

Zástupcem kořenitých složek v parfému Zerex Hunter je hřebíček a skořice. Když se řekne hřebíček, mnozí z nás si automaticky vybaví chuť svařáku nebo vánočního punče. Hřebíček se vyznačuje výraznou, jedinečnou, mírně štiplavou vůní, která povzbuzuje smysly. Podobně omamným účinkem na nás působí i skořice. Z citrusových složek se v tomto parfému nachází citron. 

Parfém Zerex Hunter se prodává v elegantním flakónu o objemu 50 ml. Je vyrobený v Evropské unii pro společnost Zerex, která je známá především přípravky pro zkvalitnění sexuálního života mužů. Dodávaný je v tmavě hnědé krabičce evokující dřevo, což s největší pravděpodobností souvisí i s názvem parfému - Hunter.

Tento parfém na muži ženskému nosu voní opravdu výjimečně a nádherně. Vůně se velmi líbí i samotným mužům. Vynikající je i její výdrž, přibližně 10 hodin. Vhodná je i na každodenní nošení.

Výhody

  • hezké balení
  • elegantní flakón
  • kombinace citrusových, dřevitých a kořenitých složek
  • nádherná, omamná vůně
  • i na každodenní nošení

Nevýhody

  • bez zjištěných nedostatků

Orientační cena

od 1050 Kč

Hodnocení

Každá miska je jedinečný a originálny unikát.

Zerex Gentleman
Zerex Gentleman zkušenosti
Zerex Gentleman recenze

Parfém se prodává v krabičce vhodné přímo k darování. 

Zerex Gentleman zložení

Na zadní straně krabičky se nacházejí informace o složení i o prodejci.

Zerx Gentleman balení

Parfém je kvalitně zabalený v tvrdém kartónovém obalu. 

Pro každého pravého gentlemana je přímo stvořený pánský parfém Zerex Gentleman, který je jedinečným spojením kořenitých, citrusových, dřevitých a květinových složek. Toto spojení dokonale dotváří jemný tón růže. To, že ženy růže milují, není žádným tajemstvím, ale málokdo ví, že růže na ženy působí i jako afrodiziakum. A právě proto jsou často součástí pánských parfémů. Parfém je obohacený i o vůni kůže. 

Podle výrobce se hodí pro všechny vážné a důležité příležitosti, jako například významné obchodní jednání. Muž v obleku ozdobený touto vůní nejen že zanechá vynikající první dojem, ale zaručeně přesvědčí ženskou část osazenstva. Vůně se však hodí i na denní nošení.

Voní nádherně, přitažlivě a elektrizuje, dokonce tak, že když na chvíli přivřete oči a přivoníte si, ztratíte pojem o všem kolem. Výborná je i jeho výdrž - parfém je cítit téměř 10 hodin po aplikaci.

Je důležité nezapomínat na správnou aplikaci, která dokáže zintenzivnit aroma parfému a prodloužit jeho výdrž. Základní pravidlo říká, že parfém byste měli aplikovat na pulzní body, tedy na vnitřní stranu zápěstí, loketní a podkolenní jamky, za uši, na krční tepnu či spánky. Tato místa jsou totiž nejvíce prokrvovaná a teplá, což pomáhá rozvíjet vůni během celého dne.

Parfém byste měli vždy aplikovat ještě před oblečením, a to z toho důvodu, že může zanechat skvrny. Tady však musím hned dodat, že ani jeden z parfémů Zerex během našeho testování nezanechal žádnou skvrnu a nic nezabarvil. Pokud se ale přece jen neumíte vzdát aplikace na oblečení, vždy napřed parfém vyzkoušejte na nějaké látce, jejíž případné poškození vám nebude vadit.

S prodloužením vůně vám pomůže i samotná pokožka. Ta by měla být hydratovaná a navlhčená nějakým krémem, aby se do ní parfém mohl dobře vsáknout a následně se tak postupně dlouhodobě rozvíjet.

Zerex Gentleman dostanete ve flakónu o objemu 50 ml a v malé tmavomodré krabičce. Prodává se za sumu cca 39 €, která je vzhledem k dlouhé výdrži parfému přijatelná.

Výhody

  • balení
  • spojení kořenitých, citrusových, dřevitých a květinových složek
  • přídavek jemné vůně kůže
  • i pro výjimečné příležitosti

Nevýhody

  • bez zjištěných nedostaků

Orientační cena

od 1050 Kč

Hodnocení

Zerex Sport
Zerex Sport recenze
Zerex Sport zkušenosti recenze

Vůně je dostupná v 50ml flakónku, který dostanete v modré krabičce.  

Zerex Sport složení

Parfém je vyráběný v České republice pro slovenského prodejce.  

Zerex myslel i na všechny sportovně založené muže, kteří pohybem žijí den co den. Pro ně byl vytvořen afrodiziakální parfém Zerex Sport.

Tento parfém je oproti dvěma předchozím vůním z jiného soudku, což je jasné hned na první ovonění. Tvoří ho květinová a citrusová složka.

Z květin tu najdete fialku, brambořík, růži a hyacint, tedy nejčastěji používané květinové složky v afrodiziakálních parfémech. Všechny čtyři zmíněné květy dokáží pohladit duši a probudit ženské smysly.

Brambořík, označovaný jako perská fialka, je tradiční afrodiziakum, které vyniká nasládlou vůní. V minulosti se používal i k odhánění všeho zlého. Hyacint dokáže probudit fantazii, a to bez ohledu na to, zda jde o mužské nebo ženské pohlaví. Proto ho můžeme často najít i v parfémech pro ženy.

Citrusovou složku tvoří pomeranč, mandarinka, limetka a citron. Parfém Zerex Sport vyniká právě citrusovým, svěžím základem, který je z něj výrazně cítit. Například takový pomeranč je výborně fungující afrodiziakum nejen za pomoci vůně, ale je možné ho i konzumovat. Limetka zase bývá součástí různých alkoholických nápojů s afrodiziakálním účinkem. 

Parfém Zerex Sport je vyrobený v Evropské unii, konkrétně v České republice. Má elegantní flakón a je dodávaný v modré krabičce, vhodné i rovnou k darování. Podobně jako dvě předchozí vůně se může pochlubit dlouhotrvajícím účinkem, přibližně 10 hodin.

Co se týká této vůně, určitě ji volte jen v případě, že jste sportovně založená osobnost. Pokud ne, poohlédněte se raději po jiné alternativě. Tento parfém totiž opravdu nemusí sednout každému muži, a to především tehdy, když ho nebude odrážet. Jedním ze základních pravidel volby parfému je právě výběr podle osobnosti. Nezapomínejte na to.

Tuto skutečnost já osobně vnímám jako menší nevýhodu parfému Zerex Sport, jelikož předchozí vůně byly podle mě univerzálnější.

Výhody

  • elegantní balení
  • pro aktivní muže
  • výdrž

Nevýhody

  • výlučně pro sportovně založenou osobnost

Orientační cena

od 1050 Kč

Hodnocení

Afrodiziakální pánské parfémy Zerex recenze

Parfém aplikujte vždy na pulzní body, čímž zvýrazníte jeho intenzitu a prodloužíte účinnost.

Pánske afrodiziakální parfémy Zerex

Vhodným místem pro parfém je i krční tepna. 

Naše celkové hodnocení

Podmanivě voňavé afrodiziakální parfémy Zerex učarují každé ženě. Nejde však o vůně, které voní výlučně jen ženám, ale na své si u nich přijdou i mužské čichové buňky. Parfémy jsou dostupné ve třech variantách - Zerex Hunter, Zerex Gentleman a Zerex Sport.

Parfém Zerex Hunter je se svou kořenito-citrusovo-dřevitou kombinací ideální volbou pro dynamického muže. Vůně má nasládlý nádech, který dodá ten správný šmrnc. Potěší i délka účinku.

Zerex Gentleman přemění každého chlapa na gentlemana. Tato vůně je ze všech tří nejsladší, ale stále výrazně mužná a probouzející všechny ženské smysly a fantazii.

Ani Zerex Sport pro vás nebude krokem vedle, pokud sportem doslova žijete a pohyb srší ze všech pórů vašeho těla. Tímto parfémem vaši aktivní osobnost ještě víc podtrhnete.

V případě, že váháte a nemůžete si vybrat mezi jednotlivými vůněmi, můžete si nejprve objednat sadu vzorků všech tří vůní za 105 Kč a rozhodnout se pěkně z pohodlí domova.

Na závěr už zbývá jen konstatovat, že všechny tři vůně výrobcům vyšly opravdu dokonale, a to platí i o jejich účelu. Parfémy upoutají nos i pozornost každé ženy. Vás jako nositele určitě potěší nejen ženský zájem, ale nepochybně i dlouhá doba účinku těchto vůní.

Lovu zdar, pánové. 🙂

Ohodnoťte náš článek

Celkové hodnocení: 0 / 5. Počet hlasů: 0

  • 30. ledna 2020

O autorovi

Lenka Riganová
 

Lenka je hrdou absolventkou mediálních studií na Prešovské univerzitě v Prešově. Má ráda knihy, procházky za jakéhokoli počasí, ale ze všeho nejraději má psaní. 

Rada zkouší nové věci a o své pocity a postřehy se dělí s ostatními. V redakci má na starosti testování spotřebičů. Lenka má velké zkušenosti z práce pro mobilního operátora (soda.o2.sk), kde se věnovala hodnocení telefonů. 

Více článků od tohoto autora

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: